BOOST Your Business

Ondernemen is als topsport. Word een krachtige speler

BOOST Your Business Academy

Vanaf €416,-

(Maandelijks)

boost your business programma's

BOOST geeft educatie en coaching speciaal voor het ondernemerschap, omdat elke ondernemer eigen uitdagingen heeft, heeft boost verschillende programma's en instapniveaus.

boostcommunity - rosanne van zalingen

de boost your business programma's zijn

boostcommunity coaching

Wat bereik je hiermee

Je bent in staat te verbinden met je innerlijke doel, zodat je in mentale vrijheid keuzes kan maken en niet op basis van wat je ‘denkt’ dat anderen van jou verwachten. Dit brengt je in staat om succesvolle bedrijven te creëren in overeenstemming met je kernwaarden en persoonlijke purpose. 

IMG_5048

Meld je nu aan voor deze cursus

Ben de eigenaar van jouw bedrijf. Ga de uitdaging met jezelf aan!

VOOR WIE ZIJN DE PROGRAMMA'S GESCHIKT?

Een avontuurlijke en open-minded ondernemer, die bereid is om uit de comfortzone te stappen en bereid is om verantwoordelijkheid te nemen voor eigen groei en ontwikkeling. 

WERK 'AAN' JE BEDRIJF IN PLAATS VAN 'IN' JE BEDRIJF

Vragen die ondernemers hebben voorafgaand de academy

Hoe krijg ik de mindset als een topsporter?

Lilian plas
Lilian plasVideograaf
Lees verder
“Ik had niet verwacht zoveel uit een jaar coaching te halen. Ik ben in 1 jaar mega getransformeerd.`'
Robin albersen
Robin albersenOndernemer BuildingRetail​
Lees verder
"Tijdens mijn coaching periode leerde ik echt om business te durven doen. Keuzes maken op basis van waarde toevoegen en beslissen wat wél kan in plaats van, wat niet. Ik kreeg meer inzicht in strategie, visie en persoonlijke ontwikkeling. In 1,5 jaar nam ik 5 werknemers aan en ging onze omzet 14 keer omhoog. En dat met de juiste work/life balance in maximaal een 40 urige werkweek. Tijd maken voor het gezin, is voor mij het allerbelangrijkste. De samenwerking met BOOST heb ik als erg speciaal ervaren en heeft veel gebracht voor zowel mijn privé als zakelijke leven.”​
Bart Posthouwer
Bart PosthouwerOndernemer
Lees verder
The key to success “Toen ik in contact kwam met de Boost Your Business Academy wist ik direct dat ik deze uitdaging moest aangaan. Ik wil leider worden van mijn eigen leven zodat ik een succesvol ondernemer kan worden. De Academy en Rosanne hebben mij hier heel goed bij geholpen door een krachtig persoonlijk fundament te creeeren en daarbij een growth mindset te ontwikkelen. De Boost Your Business Academy is de ideale weg naar krachtig leiderschap en een succesvolle business.”
Quinn de Jong
Quinn de JongMarketing Expert
Lees verder
Nadat ik met de Boost Your Business Academy ben begonnen, zijn er heel veel paden voor mij open gegaan. Ik ben uit mijn comfort zone gestapt, en kan nu makkelijker beslissingen maken, en stappen nemen naar wat goed voor mij is. Mijn mindset is compleet veranderd vergeleken met een jaar terug, en ik merk dat ik nu een stuk beter in mijn vel zit. Ik heb veel like-minded mensen ontmoet, en voel me comfortabel om samenwerkingen aan te gaan. Voor mij is het echt een gamechanger geweest, en raad het iedereen aan die wilt beginnen met ondernemen of al ondernemer is.
Jim
JimStukadoor
Lees verder
Toen Rosanne me vertelde over de Boost Your Business Academy schreeuwde alles in mij: YES dit moet ik met beide handen aanpakken! En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Van af en toe wat opdrachten naast mijn studie, naar heel goed kunnen rondkomen van mijn bedrijf in maar 5 maanden tijd. Ook zorgt de Academy voor een enorme mindset shift. Ik ben diegene die ik altijd wist dat in me zat, maar ik wist er geen woorden en daden aan te plakken. Dankzij de Academy en Rosanne denk ik grootser, stap ik zonder moeite uit mijn comfortzone en weet ik precies wie ik ben.
Previous
Next

Veel gestelde vragen

Welkom bij het team van experts. Samen hebben we meer dan 20 jaar ervaring bij het begeleiden van ondernemers.

Wees een krachtige leider van je eigen leven en je bedrijf… Krachtige leiders maken het verschil en een grote impact. Oftewel, durf je eigen pad te volgen, grenzen te bewaken, werk te delegeren, de behendigste vooraan te laten lopen, het team en jezelf te inspireren, etc. Een goede leider zorgt voor een visie, een strategie, helderheid in de doelstellingen en resultaten die bereikt dienen te worden. Zonder leiderschap kan een bedrijf niet floreren naar een volgend level. Alles dat je aandacht geeft groeit.

Je krijgt tijdens de programma’s de tijd en hulp om tot helderheid te komen. In de eerste module richt je je op de vraag: “Wat is het precies wat ik wil in mijn leven en bedrijf?” Je gaat onderzoeken wat jouw dromen en verlangens zijn en krijgt helderheid over jouw ideaalbeeld. Aan het einde van de eerste module staat jouw missie en visie als een huis.

Je leert te dealen met omstandigheden en belemmerende overtuigingen. Een leider te zijn die meester is in Communicatie.

Bijna iedere ondernemer of onderneemster kiest voor groei in zijn of haar bedrijf. want stilstaan is achteruitgaan…. of toch niet? En wat betekent groei voor jou? Is dat persoonlijk, zakelijk, of kun je ook ‘en-en’ leven in plaats van ‘of-of’? Wist je dat je bedrijf niet harder kan groeien dan jij zelf? Merendeel van de ondernemers weet dat leiderschap essentieel is om een business te bouwen, maar goed leiderschap leer je niet op school. Omdat wij de afgelopen 4 jaar hebben ervaren dat ondernemers goed zijn in hun vak, maar ondernemen echt een vak apart is, hebben we een speciaal jaar programma ontwikkelt voor de ondernemer die echt wil groeien op zowel zakelijk als privé vlak! Ondernemen als een echte heart-centered leader, niet vanuit het hoofd, maar vanuit het hart.

Nee, zeker niet! Wel hebben we iets te zeggen over de manier waarop het geld wordt verdiend. Bovendien ligt de nadruk, wat ons betreft, veel te veel op die miljoenen en te weinig op de dingen waar het echt om gaat. Er wordt te weinig aandacht besteed aan de reden waarom je überhaupt ooit voor jezelf bent begonnen.

  • De jacht naar het grote geld leid je af van waar het je eigenlijk echt om gaat als ondernemer, namelijk het helpen van je klant.
  • Het feit dat je dat miljoen nog steeds niet op je bankrekening hebt staan geeft je het gevoel een loser te zijn. (Onterecht vinden wij)
  • Je verzuipt in alle aanbod (van e-books en webinars, scans en gratis strategiesessies) en weet niet meer wat nu eigenlijk bij jou van toepassing is.
  • Je investeert te veel tijd en geld in de verkeerde dingen die geen resultaat opleveren en dat frustreert je enorm.
  • Je dwaalt steeds verder af van je missie en visie en gaat paniekvoetbal spelen.
  • Een privéleven? Wat is dat ook al weer? Iets met leuke dingen doen toch?
  • De lol is er al een tijdje vanaf. Je ervaart meer stress, dan vrijheid.
  • Na verloop van tijd ontdek je ineens dat je de dromen van een ander aan het najagen bent, want wil jij eigenlijk wel een huis op Ibiza?
  • Je denkt dat het ‘stoer’ is dat je alles alleen kan, maar is het wel zo effectief?

Dat leer je door te werken aan een krachtig fundament. Het fundament bestaat uit jezelf en jouw waarden. Omgaan met angsten voor onder andere verlies, investeringen maken, delegeren, doorpakken, krachtige keuzes maken, etc. Zonder het creëren van een krachtig fundament als ondernemer, valt je bedrijf als een kaartenhuis in elkaar. Hoe vaak gebeurt het wel niet dat een bedrijf te snel groeit en dat het personeel het niet kan bijbenen. Binnen een korte tijd is een bedrijf failliet. Snel groeien is niet perse beter… Het is net zoals de natuur. De blaadjes vallen soms van de boom en in de lente groeien ze weer aan de takken. Durf jij mee te gaan in de flow van de natuur in jouw business? Veel ondernemers ondernemen vanuit angst, maar wist je dat angst de slechtste beslisser is?

Ben je gewend om jarenlang veel uren per week te draaien. En dat heeft je gebracht op het punt dat je nu staat. 

Je wil minder uren werken, maar je hoofd zegt tegen je dat het niet mogelijk is, dat je bedrijf in elkaar stort als je dat doet. Tijdens onze 1-op-1 trajecten coachen we ondernemers om de juiste stappen te kunnen maken. Anders leiding geven, meer durven loslaten en de visie bewaken.

De BOOST business coaches helpen jou met het ontwikkelen van een krachtige business strategie. Gekoppeld aan je business strategie kun je onze hulp vragen voor je financieel plan, waarin je een forecast maakt voor een bepaalde tijd zodat je de investering terug verdient. Voor iedere ondernemer zijn de doelstellingen anders. We maken altijd een financieel plan op basis van je purpose.

BOOST business coachingteam helpt ondernemers groeien met hun marketing strategie en marketing doelstellingen. We werken samen met het team van BOOSTBrands om ondernemers optimaal te kunnen faciliteren om impact te maken met hun bedrijf.

Wat ondernemers ook met elkaar gemeen hebben, is de wil om het gevoel van vrijheid te kunnen ervaren. Maar wist je dat 98% van de ondernemers juist geen vrijheid ervaart? Sommigen werken 80 uur, anderen zitten in de financiële zorgen, anderen hebben moeite met het leiden van een team, anderen weten niet hoe ze kunnen connecten, zo is er bij iedereen wel iets op te noemen. Hoe zou het voor je zijn om een business te runnen, of misschien wel meer, zonder al die zorgen en slapeloze nachten? Dat je lekker ontspannen kan ondernemen en je ook gewoon op vakantie kunt? Van hard werken gaan we niet dood, maar veel piekeren en stress ervaren wel. Ben jij toe aan meer vrijheid? Geef je dan op voor onze programma’s!

Luchtkastelen, goed bedoelde adviezen en guru’s die beweren dat je in een half jaar miljonair bent. Word je daar ook zo moe van? Ben je er klaar met al die experts die jou elke keer weer opnieuw proberen te overtuigen hoe makkelijk je snel rijk kunt worden? Die jou gouden bergen beloven en je vertellen hoe goed zij het voor elkaar hebben en hoe snel en makkelijk dat ook voor jou te bereiken is? Ben jij toe aan ‘eerlijke’ informatie, opdrachten en adviezen?

Hoe beter jij jezelf kent, hoe makkelijker jij je ware potentie kunt leven. Iedereen bezit een unieke combinatie van eigenschappen en vaardigheden. Focussen op zwakke eigenschappen en dingen die je niet kunt, kost veel tijd en energie terwijl je er weinig mee bereikt. Natuurlijk wil je niet dat het je belemmert en sommige dingen wil je wellicht verbeteren; zorg ervoor dat je je mindere kanten tot een voor jou werkbaar niveau tilt. Leg verder de nadruk op je sterke eigenschappen en dingen waar je goed in bent. Zet ze nog bewuster in om je volledige potentie te benutten.

Schrijf je in

booststyle - boostcommunity

Contact gegevens