BOOST THE HEALTH OF YOUR PEOPLE AND COMPANY

Een krachtig bedrijf kan niet zonder krachtige werknemers

Als je kiest voor een programma, dan wil je resultaat.

Je wil dat je mensen veel leren, dat ze plezier ervaren en je wil resultaten voor je organisatie. Meetbare resultaten. Dat is wat BOOST doet. Door onze wetenschappelijke onderbouwing in combinatie met onze eigen BOOST filosofie bereiken we business resultaten waar jouw gehele organisatie van groeit. Dat begint bij persoonlijk leiderschap van je medewerkers en jijzelf als leidinggevende. Wij coachen en trainen individuen en teams.

Verbinding en zingeving met organisatie

Betere communicatie en mogelijkheden zien

Minder ziekteverzuim

Verbinding met de organisatie

Dingen leert die je niet op school hebt geleerd

Betere performance en tevreden werknemers

Volledig potentieel benutten

Krachtige keuzes durven maken

Compleet uit de comfortzone blijven

Talenten volledig benutten

Compleet uit de comfortzone blijven

waarom onze programma's

boostcommunity coaching - review

voor wie

MKB CEO’s, managers en werknemers die begrijpen hoe belangrijk het is dat mensen fysiek, emotioneel en mentaal goed in hun vel zitten.

We hebben anno 2022 alles tot onze beschikking; wifi, electronica, kennis en toch worden mensen ziek. En raken werknemers de ‘zingeving’ en ‘verbinding’ met zichzelf en organisatie kwijt.

Omdat zij zichzelf en hun passie kwijtraken. Leiders hebben doorgaans veel aandacht voor financieel-economische factoren, zoals; resultaten, prestaties, targets, marktbewerking en efficiency, aandeelhouderswaarde, maar vergeten het aller belangrijkste en dat is aandacht voor de persoon. Oftewel wie iemand is en wat die persoon drijft.

Het creëren van een krachtig team, begint bij jou als leidinggevende. Wij leren jou en je medewerkers om integer te zijn, oftewel dat je doet wat je zegt. En kan dealen met omstandigheden en patronen kan doorbreken.

wat krijg je

Corporate Health zijn 4 programma’s voor bedrijven en hun werknemers. 

Join now!

Het leven is veel te mooi en te kort om niet alles uit het leven te halen.

BOOST your energy

Let's go

BOOST your mind

Let's go

BOOST your ownership

Let's go

BOOST Your performance

Let's go

BIJ BOOST HOUDEN MENSEN VAN ONTWIKKELEN​

boostcommunity coaching
"Tijdens mijn coaching periode leerde ik echt om business te durven doen. Keuzes maken op basis van waarde toevoegen en beslissen wat wél kan in plaats van, wat niet. Ik kreeg meer inzicht in strategie, visie en persoonlijke ontwikkeling. In 1,5 jaar nam ik 5 werknemers aan en ging onze omzet 14 keer omhoog. En dat met de juiste work/life balance in maximaal een 40 urige werkweek. Tijd maken voor het gezin, is voor mij het allerbelangrijkste. De samenwerking met BOOST heb ik als erg speciaal ervaren en heeft veel gebracht voor zowel mijn privé als zakelijke leven.”
boostcommunity coaching - review
Robin Albersen
Ondernemer BuildingRetail

Veel gestelde vragen

Welkom bij het team van experts, samen hebben we meer dan 20 jaar ervaring bij het begeleiden

Alle type medewerkers kunnen meedraaien, als ze maar bereid zijn om aan zichzelf te werken. Zonder een open mind, kunnen de coaches geen impact maken.

Ben een krachtige leider van je eigen leven en je bedrijf… Krachtige leiders maken het verschil een een grote impact. Oftewel durf je eigen pad te volgen, grenzen te bewaken, werk te delegeren, de behendigste vooraan te laten lopen, het team en jezelf te inspireren, etc. Een goede leider zorgt voor visie, strategie, helderheid in de doelstellingen en resultaten die bereikt dienen te worden. Zonder leiderschap kan een bedrijf niet floreren naar een volgend level. Alles dat je aandacht geeft groeit.

Je krijgt tijdens de programma’s de tijd en hulp om tot helderheid te komen. Je gaat onderzoeken wat jouw droom, verlangen en wensen zijn en krijgt helderheid over jouw ideaalbeeld. Een visie is nodig om richting te bepalen. Zonder visie is er geen focus en verbinding met het team.

De leidinggevende moet het voorbeeld geven en 100% gecommitteerd zijn op het programma. Moet open staan om te willen veranderen en het team te fasciliteren voor hetgeen aan resultaat bereikt dient te worden.

De tijd dat je kwijt bent is afhankelijk van welk programma de deelnemer kiest. Je bent niet meer dan 1,5 uur per week kwijt. Dat is 1,5 uur per week minder Netflixen, gamen, etc van je leven. Tijd is kostbaar, besteed het vooral aan je ontwikkeling.

Schrijf je in

booststyle - boostcommunity

Contact gegevens

BOOST Your Business academy

Voor ZZPers en MKBers

Boost your business

Wordt opgeleid als coach en of personal trainer

BOOST Expeditions

Leiderschap & bewustzijn