about us

Leer ons kennen

Maak kennis met ons team VAN EXPERTS

boostcommunity - rosanne van zalingen
Rosanne van Zalingen
Founder en business coach
IMG_4875
Yvonne van den Akker
Life coach
IMG_5028
Odilia Kerkhoven
Co-owner en business coach
WhatsApp Image 2022-09-08 at 6.23
Renée Schnitzler
Identity & Culture consultant
8880_Robbert-v-Eden-1-e1588139009726
Robbert van Ede
Peak Performance Coach
20171112 Conspect 002 - blur
Robin Boot
Leadership & business coach

OWN EVERY DAY

Na vele jaren onderzoek en zelfontwikkeling besloot Rosanne een brand op te zetten dat een positieve impact op de wereld zou hebben. En dan gefocust op menselijke ontwikkeling van leiders die leiding geven en nemen vanuit het hart. 

Dit is BOOSTCommunity. 

Vanuit de lessen die Rosanne in haar jeugd heeft meegemaakt heeft ze BOOST The World stichting in 2018 in het leven geroepen. Gericht op kind en ouder, om hen een platform te bieden waarin ieder zich vrij mag ontplooien als mens.

Ons verhaal

BOOSTCommunity is opgericht in 2019, als community voor persoonlijke en zakelijke. Voor coaching, advisering en branding. Samen werken we aan verscheidene categorieën, zoals mindset, performance, leiderschap, strategie, branding en positionering.

Wij zijn een merk dat mensen dichter bij zichzelf en elkaar brengt. Een community van groei, ontwikkeling en transformatie. 

 

BOOST is de overkoepelende tak van het hele verhaal, opgericht in 2014. BOOST is een community voor menselijke ontwikkeling. Samen werken we aan verscheidene categorieën, zoals; body, mind, soul, carrière & teams en ondernemerschap. We hebben hier naast BOOSTCommunity ook andere bedrijven onder hangen, zoals BOOSTClubs, BOOST The World, BOOSTKIDS en Daddaa.

Iedereen bij BOOST heeft een eigen verhaal. Of het nu gaat om succes, tegenslag of uitdagingen in het bedrijfsleven of thuis. Het team van experts challengen, coachen en trainen ondernemende en ambitieuze personen naar meer ownership in alle categorieën van hun leven, zodat ze maximale uit hun leven halen.

Onze brands

Vanuit BOOST bouwen wij ook aan onze eigen merken. BOOSTClubs zijn onze personal training studio’s in Naarden, De Meern, Zeist en Amstelveen. Daddaa is onze duurzame babyshop, met producten voor jezelf en je baby. BOOST The World Foundation is onze stichting, waarmee we communities bouwen in Zuid-Afrika. BOOSTKIDS is onze learning community voor ouders en hun kinderen. 

je eigen pad mogen kiezen

Het leven is een prachtige reis om zo dicht mogelijk bij je authentieke zelf te komen. We willen mensen daarom opweg helpen met hun innerlijke reis; waarin je jezelf, je talenten en je ware potentieel zult ontdekken. Een pad dat je uitdaagt om de beste versie van jezelf te zijn, waarin je een leven en bedrijf creëert waar je naar op zoek bent. We creëren een omgeving waarin mensen weer in contact kunnen komen met zichzelf, kunnen groeien en transformeren. Zodat ze in ultieme vrijheid kunnen leven en impact kunnen maken in deze samenleving.”

Transformatie begint bij de eerste stap. Je eigen pad kiezen, in plaats van je laten leiden door het leven van anderen. Echte vrijheid ervaren in je hoofd en hart, waardoor jij jouw ultieme leven kunt leiden.

“Ga eens buiten de begaande paden…”

wij bieden jou

BOOST doet dit door hun leden een verscheidenheid aan programma’s, evenementen en op maat gemaakt materiaal aan te bieden rond deze holistische benadering. Voorbeelden zijn workshops  over persoonlijk en zakelijk leiderschap, fitness- en gezondheidsprogramma’s, expedities, workations, coachingsessies over het leven en leiderschap, motiverende blogs en podcasts.

Naast coachingssessies organiseren wij ook met liefde expedities naar zuid-Afrika en Schotland. we stoppen niet bij de standaard. We zetten echt een stap verder.

Waarom kiezen voor BOOST

+2500 ondernemers 
en leiders gecoacht

BOOST heeft al duizenden ondernemers en leiders gecoacht. Door onze ervaren en intern opgeleide BOOST coaches.

We hebben zelfstandigen gecoacht, MKB bedrijven, CEO’s, teams, managementlagen. 

+20 jaar ervaring in coaching en branding

In advisering en design. In het scheppen van helderheid, het geven van richting en ondersteuning in transformatie.

In het bouwen van strategieën, het ontwikkelen van concepten en het bouwen van impactvolle bedrijven en merken.

Holistisch, oprecht en
to the point.

We rekenen af met de standaard. We hanteren een no bullshit aanpak. We spiegelen, dagen je uit en helpen je de beste versie van jezelf te zijn.

Dat is oncomfortabel, en brengt je echt naar het volgende level.