boostcommunity - expeditie

Expeditie Zuid Afrika| InTO THE WILD

Omgeven door de prachtige natuur kun je veel van jezelf (her)ontdekken. Krachtige keuzes maken op basis van je hart in plaats van je hoofd. Waardoor je, jezelf en je bedrijf optimaal kan leiden. En daardoor maximaal kan accelereren.
Oktober 2022

EXPEDITIE Zuid Afrika

Wij vinden het belangrijk dat verschillende leeftijden de kans krijgen om met ons mee te gaan op expeditie. We hebben daarom verschillende expedities gemaakt voor verschillende doelgroepen en leeftijdsgroepen. 

Voor wie?

Ondernemers die hun bewustzijn willen vergroten en vanuit hun hart leiding willen geven.

Wanneer?

Investering?

Op aanvraag

Waar sta je nu echt voor en wat maakt jou krachtig? Verken jouw grenzen en werk aan je leven en business vanuit een krachtige balans tijdens deze avontuurlijke expeditie in Zuid Afrika.

Veel gestelde vragen

Welkom bij het team van experts, samen hebben we meer dan 20 jaar ervaring bij het begeleiden van jou als ondernemer.

  • Krachtige leiders maken het verschil en een grote impact. Oftewel durf je eigen pad te volgen, grenzen te bewaken, werk te delegeren, de behendigste vooraan te laten lopen, het team en jezelf te inspireren, veerkrachtig te zijn en kunnen dealen met omstandigheden, etc. Een goede leider zorgt voor visie, strategie, helderheid in de doelstellingen en resultaten die bereikt dienen te worden. Zonder leiderschap kan je leven niet floreren naar een volgend level. Weten wie je bent en wie je wil zijn, is de basis van leiderschap. Zodat je je eigen stuur in handen hebt. In plaats van dat je laat gebeuren wat anderen denken.

Je krijgt tijdens de expeditie de tijd en hulp om tot helderheid te komen. Je gaat onderzoeken wat jouw droom, verlangen is en krijgt helderheid over jouw ideaalbeeld. Aan het einde van deze expeditie, staat jouw visie als een huis en concrete acties.

  • Kennis en ervaring met en over het brein
  • Omgaan met stress en ontspanning
  • Dealen met saboteurs
  • Weten wie je bent
  • Natuurwetten toepassen

We leven in een ‘snelle’ maatschappij, waarin we denken continu te ‘moeten’ groeien. We hebben enorm veel kennis en materialen tot onze beschikking. Maar vergeten daardoor onze dromen, verlangen en wat echt belangrijk is. Groei betekent niet altijd volgas gaan. Durf je ook te vertragen? In onze expeditie ga je ervaren dat vertragen je juist helpt versnellen.

Zeker! We lopen elke dag door de Schotse heuvels en ondertussen leer jij de natuur met jezelf en je leven te verbinden. Oftewel je leert de natuurwetten toe te passen in je leven. Ervaar ook de rust en ruimte in de natuur om ultiem in verbinding te komen met jezelf.

Dealen met angst, is eerst weten wie je bent en wat je missie op aarde is en werken aan een krachtig fundament. Het fundament dat ben jij en je waarden en niet je beperkende overtuigingen of gedachten. Wij leren je in beweging te blijven en in je creatieve brein te blijven.

– Je krijgt van ons een paklijst

– Wij boeken de tickets en vervoer

– Je neemt je eigen notitieboekje mee

– Mobiel lever je in bij aankomst

– Het is een unieke beleving, wacht niet met inschrijven VOL = VOL


Wat neem je oa. mee:

– Stevige wandelkleding voor buiten

– Toilettas oordoppen

– Kleding in natuurtinten

– Warme regenjas, muts en handschoenen

Schrijf je in

booststyle - boostcommunity

Contact gegevens